Τάμτα Μαστοράκη
…ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ!

Την γνωρίσαμε μέσα από τον διαγωνισμό ομορφιάς PLAYMATE το 2009. Από τότε ακολουθεί πετυχημένη καριέρα στο χώρο του modeling αποτελώντας μία αξιόλογη παρουσία που δεν έχει προκαλέσει ποτέ με την συμπεριφορά της. Όμορφη, φυσική, σέξι, δυναμική, πρόσχαρη, γλυκιά και φιλική, μας βάζει στο κλίμα των εορτών και μας μιλά για την ζωή και τα όνειρα της!

Συνέντευξη: Έλενα Γεραρχάκη

Πώς και γιατί αποφάσισες να ασχοληθείς με το modeling;
To modeling το ξεκίνησα όταν ήμουν 15 χρονών, από τότε που ήρθα στην Ελλάδα. Ήταν όνειρο μου από μικρή να γίνω μοντέλο, πάντα έλεγα πως θέλω να ασχοληθώ με αυτό.

Ήρθες στην Ελλάδα; Πολλά λέγονται για την καταγωγή σου.
Ευκαιρία λοιπόν να το εξαντλήσουμε οριστικά. Η καταγωγή μου είναι από την Γεωργία και είμαι πολύ περήφανη γι΄αυτήν. Το «Μαστοράκη» προέκυψε λόγω του διαγωνισμού PLAYMATE που συμμετείχα και από τότε αποτελεί, θα έλεγε κανείς, το καλλιτεχνικό μου ψευδώνυμο. Αυτό δημιούργησε τις «παρεξηγήσεις». Νομίζω από εδώ και πέρα όμως δεν θα χρειάζεται να με ρωτούν και να με ξαναρωτούν.

Σε βοήθησε κανείς σε αυτή την πορεία;
Στα πρώτα μου βήματα με βοήθησε ο θείος μου και η θεία μου, οι οποίοι με πήγαν στην σχολή «Κρίστι» της κυρίας Βρανά και έτσι ξεκίνησαν όλα.

Τι πιστεύεις είναι αυτό που σε κάνει να ξεχωρίζεις από τα υπόλοιπα κορίτσια στον χώρο;
Να ξεχωρίζω; Δεν πρέπει να πω εγώ, θα έπρεπε να πουν οι άλλοι, αλλά αφού με ρωτάς θα σου απαντήσω ότι πιστεύω πως είμαι χαμηλών τόνων. Ίσως αυτό.

Γίνονται αυτή την περίοδο σοβαρές δουλειές ή, η κρίση τα έχει ισοπεδώσει όλα; Σκέφτηκες ποτέ να φύγεις στο εξωτερικό; Υπάρχουν σχετικές προτάσεις;
Η κρίση έχει επιδράσει στα πάντα βέβαια, δεν θα μπορούσε να μην αγγίξει και τον χώρο της μόδας, αλλά δεν πρέπει να το βάλουμε κάτω. Γίνονται δουλειές αλλά όχι με τα bujget που γινόντουσαν παλιά. Πρέπει να το κυνηγήσεις και τότε σε κυνηγάει και αυτό από μόνο του. Όσον αφορά τώρα το εξωτερικό, σαφώς μου έχουνε γίνει πολλές φορές προτάσεις, όπως για Παρίσι, Μιλάνο και Κίνα, αλλά δεν πήγα! Δεν ξέρω, φοβάμαι, συμβαίνουν πολλά και διάφορα.

Παράλληλα με το modeling κάνεις και κάτι άλλο επαγγελματικά; Το modeling έχει ημερομηνία λήξης.
Όχι, δεν κάνω κάτι άλλο εκτός από modeling αν και σαφώς γνωρίζω ότι κάποια στιγμή θα τελειώσει. Όταν έρθει εκείνη η ώρα θα δούμε τι θα κάνουμε. Πάντως σκέψεις έχω πολλές.

Ο χώρος της τηλεόρασης που πολλές κοπέλες που προέρχονται από τον δικό σου χώρο κάνουν καριέρα, είναι κάτι που σε ενδιαφέρει;
Ο χώρος της τηλεόρασης με ενδιαφέρει πολύ και στο παρελθόν είχα κάποιες προτάσεις. Ανάμεσα σε αυτές ήτανε και μία από το Star channel. Είχα κάνει κάποια δοκιμαστικά αλλά δυστυχώς η εκπομπή δεν βγήκε ποτέ στον αέρα .Τι να κάνουμε, συμβαίνουνε κι αυτά, ήμουνα άτυχη. Πάντως θα ήθελα πολύ να ασχοληθώ.

Σημείο αναφοράς αποτελεί η συμμετοχή στον διαγωνισμό ομορφιάς PLAYMATE το 2009. Πώς ήταν η εμπειρία σου;
Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε αλλά έχω ζήσει αξέχαστες στιγμές στην προετοιμασία των PLAYMATE. Ήταν μια εμπειρία ζωής που δεν θα ξεχάσω ποτέ.

Έχεις κάνει εξώφυλλο και γυμνή φωτογράφιση στο PLAYBOY και οι δημόσιες εμφανίσεις σου είναι ιδιαίτερα σέξι. Σου αρέσει να προκαλείς τον αντρικό πληθυσμό;
Δεν θα έλεγα πως μου αρέσει να προκαλώ, αλλά δεν κρύβω ότι θέλω να είμαι σέξι και ταυτόχρονα σικάτη. Αν συνδυάζεις και τα δύο μαζί, νομίζω αυτό είναι ένα πολύ όμορφο οπτικό αποτέλεσμα. Άλλωστε το να είσαι σέξι πρέπει να βγαίνει από μέσα σου, δεν μπορεί το ρούχο από μόνο του να σε κάνει.

Ποιο θεωρείς το πιο δυνατό σημείο στο σώμα σου και γιατί;
Ακούω πολλές απόψεις για το θέμα (…γέλια). Πιστεύω ότι τα μάτια και το βλέμμα μου είναι ότι πιο δυνατό έχω πάνω μου. Αυτά αποτελούν και τον καθρέφτη της ψυχής.

Πολλά λέγονται για τον χώρο ότι είναι «βρώμικος». Σου έχουν κάνει ανήθικες προτάσεις;
Ναι, δυστυχώς αυτό ισχύει, ο χώρος είναι βρώμικος, αλλά αν είσαι έξυπνη και έχεις το μυαλό μέσα και όχι πάνω από το κεφάλι, κανείς δεν μπορεί να σου κάνει τίποτα και θα επιβιώσεις. Βεβαίως και μου έχουνε πει πολλά και διάφορα, απλώς τους απάντησα «καταλλήλως» και έτσι όλα τελείωσαν εκεί.

Αν ένας άντρας σου έδινε χρήματα και σου ζητούσε να περάσετε μια νύχτα μαζί, πώς θα αντιδρούσες; Σου έχει συμβεί;
Η αλήθεια είναι ότι δεν θα έκανα ποτέ κάτι τέτοιο για τα χρήματα και πως δεν μου έχει συμβεί. Αλλά αν μου συμβεί θα αντιδράσω πάρα πολύ άσχημα γιατί δεν μου αρέσουν αυτές οι προσεγγίσεις. Δεν νιώθω τον εαυτό μου, ούτε το σώμα μου εμπόρευμα προς πώληση.

Έρωτας, οικογένεια, σεξ, φιλία, επαγγελματική καταξίωση. Ποιες είναι οι προτεραιότητές σου;
Σήμερα και μάλιστα σε μια δύσκολη οικονομικά εποχή πρώτα απ’ όλα σκέφτομαι την δουλειά, μετά την φιλία και τον έρωτα γιατί αν θες να είσαι ευτυχισμένος στην ζωή πρέπει να έχει γύρω σου ανθρώπους που σε αγαπάνε και έπειτα την οικογένεια μιας κι έχω πολύ καιρό μπροστά μου ακόμα!

Σε φλερτάρουν περισσότερες γυναίκες ή άντρες; Πιστεύεις ότι οι άντρες είναι ένα είδος που εξαφανίζεται σιγά-σιγά;
Δυστυχώς δεν φλερτάρουνε οι άντρες πια, δεν ξέρω τι έχουνε πάθει, πραγματικά απορώ κι εγώ η ίδια καμιά φορά και αναρωτιέμαι, μήπως δεν είμαι ελκυστική (…γέλια). Και αφού αυτοί δεν… νομίζω με φλερτάρουν θα σου πω, περισσότερο γυναίκες. Άρα; Μάλλον εξαφανίζεται το είδος.

Τι θα πρέπει να κάνει ένας άντρας για να σε «κατακτήσει»;
Να με προσεγγίσει με ωραίο και ευγενικό τρόπο, δεν ζητάω πολλά. Αν και δεν κρύβω χωρίς να θέλω να σνομπάρω ανθρώπους, ότι γενικά είμαι λίγο δύσκολη σε αυτά γιατί δεν εμπιστεύομαι εύκολα.
Διατηρείς κάποια σχέση ή είσαι ελεύθερη;
Θέλω να μου επιτρέψετε να μην αναφερθώ καθόλου στα προσωπικά μου. Θα πω μόνο, ότι είμαι πολύ καλά αυτή την περίοδο.

Ποια ήταν τα καλύτερα Χριστούγεννα της ζωής σου;
Τα καλύτερα Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά που πέρασα ήτανε το 2012. Δεν θα τα ξεχάσω ποτέ ελπίζοντας να ξαναζήσω όμορφες αντίστοιχες γιορτές και στο μέλλον.

Τι ευχή θα έδινες για τις φετινές εορτές;
Πάνω απ΄όλα να έχει ο κόσμος, υγεία, αισιοδοξία και αληθινή αγάπη, αυτές τις δύσκολες μέρες που περνάμε.

Πως φαντάζεσαι το μέλλον. Ποια είναι τα όνειρα και οι φιλοδοξίες σου;
Το μέλλον μου δεν θέλω να το σκέφτομαι γιατί ότι προγραμματίζω, δεν γίνεται συνήθως έτσι όπως θέλω εγώ. Οπότε προς το παρόν θέλω να δουλέψω σκληρά και μετά τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους, ως ανταμοιβή πιστεύω. Βέβαια στο πίσω μέρος της σκέψης μου, είναι να κάνω οικογένεια και παιδιά, τα οποία λατρεύω.