“Άφησε την Ιατρική για να ασχοληθεί με την παρουσίαση εκπομπής. Η μέχρι τώρα πορεία του μπορεί να είναι σύντομη, αλλά πολλά υποσχόμενη καθώς η εκπομπή που παρουσιάζει στο διαδίκτυο το «Celebrity Life Game» αποκτά όλο και περισσότερους τηλεθεατές και δικαιωματικά καθώς τα πρόσωπα που παρουσιάζει στην εκπομπή του βρίσκονται στο επίκεντρο της επικαιρότητας δίνοντας συνεντεύξεις από καρδιάς στον νεαρό παρουσιαστή. Εξάλλου δεν είναι λίγες οι φορές που οι συνεντεύξεις του γίνονται επίκεντρο σχολιασμού σε site και τηλεοπτικές εκπομπές. Φιλόδοξος, αισιόδοξος με όνειρα και στόχους. Ο Κεν Αλεξανδράτος μας συστήνεται…”


Συνέντευξη: Βαγγέλης Καράλης

Φωτογραφία: Jiorgia Jester
Styling: Νικόλαος Παπαζήσης, Μάριος Καραβασίλης
Ρούχα: MK-Μάριος Καραβασίλης
Make-up artist: Γιούλη Μπεβεράτου
Hair styling: Αλέξανδρος Λύκος
Ευχαριστούμε για την φιλοξενία το ξενοδοχείο «Pallas Athina Grecotel», Αθηνάς 65 & Λυκούργου, Πλατεία Κοτζιά, Αθήνα.

Πως αποφάσισες να ασχοληθείς με την παρουσίαση εκπομπής στο διαδίκτυο, το «Celebrity Life Game»;
Όλα ξεκίνησαν από το ότι μου αρέσει να συζητάω. Όταν με την ομάδα μου αποφασίσαμε το concept της εκπομπής και έπεσε στο τραπέζι το θέμα των συνεντεύξεων , νομίζω ήταν η πιο

Ποια ήταν η αντίδραση των γονιών σου όταν τους είπες πως θέλεις να γίνεις παρουσιαστής, δεδομένου πως παράλληλα κάνεις σπουδές στην ιατρική;
Η αντιμετώπιση της μητέρας μου ήταν εντελώς διαφορετική από του πατέρα μου, εκείνη ήξερε και έβλεπε ότι πραγματικά αγαπώ αυτό που κάνω, σε αντίθεση με τον πατέρα μου που ήταν κάθετος στο να ασχοληθώ με τον χώρο της showbiz, αλλά ήθελε να ολοκληρώσω τις σπουδές μου στην ιατρική. Στην πορεία όμως και αυτός κατάλαβε πως σημασία έχει να κάνεις αυτό που πραγματικά αγαπάς. Στήριγμα για μένα από την πρώτη στιγμή ήταν και είναι τα αδέλφια μου. Πλέον πιστεύω πως όλη η οικογένεια μου είναι περήφανη για μένα και για όσα έχω καταφέρει μέχρι στιγμής.

Η συμβατική τηλεόραση σε ενδιαφέρει επαγγελματικά ή προτιμάς αποκλειστικά το ίντερνετ;
Kαι τα δυο μέσα έχουν τα θετικά τους, δεν θα απέκλεια την τηλεόραση παρά το γεγονός ότι το ίντερνετ αποτελεί την εξέλιξη των παραδοσιακών μέσων ενημέρωσης, τόσο των έντυπων, όσο και των ηλεκτρονικών. Στην επαγγελματική μου πορεία βρίσκεται και η τηλεόραση και το ίντερνετ μιας και οι εκπομπές μου μπορεί να προβάλλονται στο youtube ωστόσο αναπαράγονται και από τηλεοπτικές εκπομπές.

Σε έχουν εμπιστευτεί αρκετά και σημαντικά πρόσωπα της ελληνικής showbiz, θα μας αναφέρεις μερικά ονόματα; Ξεχωρίζεις κάποια σου συνέντευξη και αν ναι γιατί;
Καταρχάς νιώθω μεγάλη χαρά και τιμή. Έχω φιλοξενήσει στην εκπομπή εξαιρετικούς ανθρώπους και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Μοιράζονται μαζί μου στιγμές τους και μιλούν γλυκά και ειλικρινά. Δεν μπορώ να πω αυτός ή εκείνη. Όσο κλισέ κι αν ακουστεί για μένα ο καθένας από τους φιλοξενούμενους μου στην εκπομπή είναι και μια αγαπημένη ιστορία. Κάποιους από αυτούς/ες τους θαύμαζα από μικρός. Κάποιους άλλους τους γνώρισα μεγαλώνοντας. Ο καθένας και η κάθε μία από τους καλλιτέχνες που πέρασαν από το «Celebrity Life Game», έχει αποκτήσει στην καρδιά μου το δικό του χώρο.

Ποιο όνομα θα ήθελες πολύ να κάνεις συνέντευξη και γιατί;
Θα ήθελα να κάνω συνέντευξη σε δυο ανθρώπους που θαυμάζω για την δουλειά, το ήθος και την προσωπικότητα τους γιατί κάνουν την χώρα μας περήφανη στο εξωτερικό και προάγουν το ελληνικό στοιχείο όποτε τους δοθεί η ευκαιρία. Αυτοί είναι ο Νίκος Αλιάγας και η Μαρία Μενούνος.

Έχεις κάποιο πρότυπο παρουσιαστή/δημοσιογράφου από την ελληνική τηλεόραση;
Θαυμάζω αρκετούς αλλά δεν μπορώ να πω ότι έχω κάποιον σαν πρότυπο. Θα ήθελα να χαράξω την δική μου πορεία στον χώρο.

Ποια στοιχεία της ελληνικής τηλεόρασης σε ελκύουν και ποια σε απωθούν;
Μπορεί ο χρόνος μου να είναι περιορισμένος και να μην μου επιτρέπει φέτος να βλέπω πολύ τηλεόραση ωστόσο από όσα έχω παρακολουθήσει και δεδομένου της οικονομικής κρίσης και της δυσμενούς οικονομικής κατάστασης στην οποία βρίσκονται οι τηλεοπτικοί σταθμοί έχουν γίνει αξιόλογες δουλειές, ας ελπίσουμε ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες. Με απωθεί, η μονίμως επικριτική διάθεση κάποιων παρουσιαστών κι εκπομπών που αναλώνονται στο να σχολιάζουν πάντα αρνητικά τους άλλους, η ανακύκλωση των ίδιων προσώπων και η προχειρότητα.

Σε παρακολουθούμε ως εξωτερικό συνεργάτη στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη στο Έψιλον. Πώς προέκυψε αυτή η συνεργασία; Ποιες είναι οι εντυπώσεις σου από την καταξιωμένη παρουσιάστρια;
Συνεργάτες της Χριστίνας που είχαν δει την δουλειά μου με προσέγγισαν και έτσι ξεκίνησαν όλα. Θεώρησα ότι ήταν ένα καλό βήμα για την πορεία μου και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την μέχρι τώρα συνεργασία μας. Η Χριστίνα θεωρώ ότι είναι μια σημαντική δημοσιογράφος, ένας άνθρωπος αγαπητός, πρόσχαρος, χωρίς να είναι επηρεασμένη από τα φώτα της δημοσιότητας. Είναι ένας άνθρωπος πραγματικά ταλαντούχος, καλοσυνάτος και επάξια έχει κερδίσει την θέση αυτή στις καρδιές του κόσμου!

Η αναγνωρισιμότητα που αποκτάς σταδιακά σε επηρεάζει στην ζωή σου; Έχεις πιάσει τον εαυτό σου να «καβαλάει το καλάμι»;
Επειδή είμαι 100% ειλικρινής, αν πω ότι έχω γίνει πιο απόμακρος λόγω του επαγγέλματος που κάνω, θα είναι ψέματα. Νομίζω πως είμαι ο ίδιος άνθρωπος. Πολλές φορές, μάλιστα, με καταπιέζει που δεν μπορώ να απαντήσω σε κάποιον πιο αυθόρμητα όταν με αδικεί. Δόξα τω Θεό, υπάρχουν οι συνεργάτες μου, που με έχουν μάθει να κοντρολάρω ορισμένα πράγματα και να μην τα αφήνω να με αγγίζουν. Ένας άνθρωπος καβαλάει το καλάμι όταν επαναπαυθεί με όσα έχει κάνει, δεν μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Νιώθω ότι ακόμα χτίζω, ακόμα δημιουργώ όλα όσα ονειρεύομαι ακόμα να κάνω.

Είσαι ένα νέο, όμορφο πρόσωπο στον χώρο των media. Δέχεσαι φλερτ;
Το φλερτ είναι κάτι όμορφο και μαγικό. Είναι το συναίσθημα, του να ανακαλύπτεις πόσο όμορφος είναι τελικά αυτός ο κόσμος, παρά την ασχήμια που πάνε να του προσδώσουν. Είναι το πρώτο βήμα για να πεις λίγες στιγμές μετά, ότι ερωτεύεσαι. Πάντως εμένα δεν με φλερτάρουν αρκετά και αν συμβεί μπορεί και να μην το καταλάβω. Εγώ έπρεπε πάντα να κάνω την πρώτη κίνηση ή να κοιτάξω πιο έντονα.

Πώς φαντάζεσαι/ονειρεύεσαι επαγγελματικά την ζωή σου σε πέντε χρόνια από τώρα;
Για να είμαι ειλικρινής, δεν θέτω στόχους αυτού του τύπου. Επιθυμώ απλώς να συνεχίσω να κάνω τη δουλειά μου με τον τρόπο που μου επιτρέπεται να την κάνω μέχρι σήμερα. Να έχω πραγματοποιήσει όλους τους στόχους μου, να έχω δίπλα μου ανθρώπους που αγαπώ και με αγαπούν. Να κάνω συνεργασίες που είναι να είναι υγιείς, να με βοηθάνε να εξελιχθώ, να γίνω καλύτερος . Δεν μ’ ενδιαφέρει να έχω γίνει πλούσιος, αλλά να είμαι ώριμος και δημιουργικός.

“Θαυμάζω αρκετούς παρουσιαστές στην τηλεόραση αλλά δεν έχω κάποιο πρότυπο. Θα ήθελα να χαράξω την δική μου πορεία στον χώρο.”