Ιωάννης Μιχαλέλης

Αν επισκεφθείτε τον αριθμό 32 της οδού Ακαδημίας, θα βρεθείτε σε ένα χώρο ζεστό και φιλόξενο που αντιπροσωπεύει πλήρως την προσωπικότητα και το στυλ του κομμωτή και makeupartist Γιάννη Μιχαλέλη.

Μετά από οχτώ χρόνια στην Ν. Ιωνία, εδώ και λίγους μήνες ο Γιάννης Μιχαλέλης και η ομάδα του υποδέχονται φίλους και πελάτες σε έναν νέο χώρο, στην οδό Ακαδημίας, και προσφέρουν τις καλύτερες υπηρεσίες και συμβουλές όσον αφορά το make up και το hairstyle. Χρησιμοποιώντας τις γνώσεις του στη χρωματολογία και την προσωπολογία ο Γιάννης Μιχαλέλης έχει σκοπό να αναδείξει όσο καλύτερα γίνεται τα χαρακτηριστικά της κάθε γυναίκας με στόχο όμως πάντα οι αλλαγές που θα προτείνει να συμβαδίζουν με την ψυχοσύνθεση, τη διάθεση και την προσωπικότητά της.

Η πρώτη επαφή με το Γιάννη Μιχαλέλη θα περιλαμβάνει σίγουρα αρκετή συζήτηση, μιας και ο ίδιος θέλει πρώτα να γνωρίζει τους ανθρώπους που επισκέπτονται το χώρο του, ώστε να μπορεί να τους εξυπηρετήσει στην πορεία στον καλύτερο δυνατό βαθμό. Όσον αφορά το hairstyle, εκτός από τις προτάσεις σε χρώμα και κούρεμα, βασικό του μέλημα είναι η διασφάλιση της υγείας των μαλλιών κι έτσι έχει να προτείνει μια πληθώρα θεραπειών, οι οποίες έχουν σαν στόχο την υγεία και τη λάμψη στα μαλλιά της κάθε γυναίκας που επισκέπτεται το χώρο του. Όσον αφορά το make up η χρήση των καλύτερων προϊόντων και η κατάρτισή του εγγυώνται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ο Γιάννης Μιχαλέλης είναι αναμφισβήτητα ένας επαγγελματίας στα χέρια του οποίου αξίζει να αφεθείτε. Και τυχερή θα είναι κάθε γυναίκα που θα το κάνει για κάποια βραδινή έξοδο αλλά και η μέλλουσα νύφη αφού θα δει ότι έχει φανταστεί για την πιο ξεχωριστή μέρα της ζωής της, να γίνεται πραγματικότητα.

Περισσότερα για τη δουλειά του Γιάννη Μιχαλέλη μπορείτε να δείτε στην επίσημη σελίδα του στο fb/: Ioannis Michalelis