“Η Antonella των kings είναι η  ευφάνταστη τραγουδίστρια με το αγγελικό πρόσωπο και την πιο ερωτική/μεθυστική φωνή που έχω ακούσει ποτέ. Οι kings μας παρασέρνουν με τα τραγούδια τους και την αδιάλειπτη επιθυμία τους να εκπλήσσουν τους φανς τους με βίντεο κλιπ που θυμίζουν ταινίες μικρού μήκους!!!”

Συνέντευξη: Έλενα Γεραρχάκη

Φωτογραφία: Jiorjia Jester
Styling: Νικόλαος Παπαζήσης
Ηairstyling: Ιωάννης Μιχαλέλης
Make up artist: Ιωάννης Μιχαλέλης

Ταξιδεύεις σε όλη την Ελλάδα από τον Βορρά ως τον Νότο και έχεις πλεύσει σε όλα τα πελάγη  με τους Κings. Τι είναι αυτό που έχεις θαυμάσει ποιο πολύ στα ταξίδια σου;
Τα ταξίδια είναι κάτι που λατρεύω, οπότε νιώθω πολύ τυχερή που μπορώ και τα κάνω, μέσα κι απ’ τη δουλειά μου. Αυτό που θαυμάζω κάθε φορά είναι η διαφορά που έχει το ένα μέρος από το άλλο. Η διαφορά των ανθρώπων, τα ήθη και τα έθιμά τους, όπως κι οι ομορφιές του κάθε τόπου.

Είσαι γυναίκα που εκπέμπεις απαράμιλλο ερωτισμό, πόσο εύκολο είναι να είσαι τραγουδίστρια σε ένα συγκρότημα με δύο άντρες;  
Είναι εύκολο αλλά ταυτόχρονα και δύσκολο! Είναι σαν να έχω δυο αδερφούς (είμαστε τρία κορίτσια στην οικογένεια μου) αλλά και δύο κολλητούς. Και με τους δυο τρόπους πάντως, νιώθω πάντα προστατευμένη στοργικά και με γεμίζουν με πολλή αγάπη.

Η ζωή είναι αγώνας αντοχής ή ταχύτητας;
Πιστεύω πως η ζωή έχει και τα δύο αυτά στοιχεία ή και ακόμη περισσότερα θα έλεγα! Για μένα προσωπικά είναι απόλαυση όπως και να ‘χει. Μία απόλαυση που μου αρέσει να την ζω στα… άκρα της!

Προεκτείνεις τα όρια σου σαν γυναίκα μόνο όταν τα ξεπερνάς;
Τα προεκτείνω έτσι κι αλλιώς, απλά προσπαθώ να μη τα ξεπερνάω συχνά! Είναι ωραίο καμία φορά να μην έχεις όρια όπως τα παιδιά, έτσι νιώθω πολλές φορές!

Αποφεύγεις αυτό που φοβάσαι ή τολμάς;
Τολμώ αυτό που φοβάμαι σε όσα υποσυνείδητα ξέρω πως θα τα καταφέρω. Ο φόβος είναι ύπουλος και προσπαθώ πολύ να τον συμπαθήσω και να τον δαμάσω στην καθημερινότητά μου.

Γνωρίζεις καλά όλες τις πτυχές των Κings ή κάθε μέρα ανακαλύπτεις και κάτι;
Οι πτυχές των Κings είναι πάρα μα πάρα πολλές και φυσικά γεννιούνται κι άλλες όσο περνάει ο καιρός. Κάποιες τις ξέρω και κάποιες νομίζω ότι τις ξέρω. Το θέμα είναι ότι όλες οι πτυχές, είναι θετικές και γεννιούνται με αγάπη και σκληρή δουλειά. Ελπίζω να τις μάθω όλες!

Τι δεν αντέχεις στους ανθρώπους;  
Δεν αντέχω την αγένεια, το ψέμα, τη βία και την υποκρισία. Τους λυπάμαι αυτούς τους ανθρώπους.

Τι σε συγκινεί στα αγόρια του συγκροτήματος;  
Με συγκινεί η αγάπη που λαμβάνω από εκείνα κάθε μέρα, κάθε δευτερόλεπτο. Με συγκινεί επίσης η αγάπη κι η ευαισθησία που τους διακατέχει γενικότερα αλλά και συγκεκριμένα, η αγάπη τους για τα παιδιά. Είναι σημαντικό για μένα οι άντρες που με περιβάλλουν τόσο πολύ (σε καθημερινή βάση), να αγαπούν τα παιδιά, γιατί τα αγαπώ κι εγώ πολύ.
 
Ποιο είναι το μεγαλύτερο δώρο που πήρες από την ζωή;
Η ίδια η ζωή! Είμαι ευγνώμων που ζω και αναπνέω όταν ξυπνάω κάθε πρωί. Δε θα μπορούσα να ζητήσω κάτι καλύτερο.
 
Τι θα ήθελες να ρέει άφθονο στην ζωή σου;
Η υγεία θα ήθελα να ρέει, πάνω από όλα, η θετική στάση ζωής και πραγματικοί άνθρωποι γύρω μου. Αφθονία σε όλα!
 
Πόσο εύκολο είναι να διατηρείτε πάντα ομαδικό και δυναμικό πνεύμα 3 ξεχωριστές προσωπικότητες; Αυτοσχεδιασμός, νεανική δημιουργία, σύμπραξη τριών διαφορετικών ανθρώπων, οι Κings τον τελευταίο χρόνο έχουν ανοδική διάσταση κι είναι ευδιάκριτη. Τι  νομίζεις ότι είναι αυτό που σας έκανε να απογειωθείτε;
Είναι πολλά αυτά που συντελούν στο να είναι πετυχημένο το συγκρότημα. Τα βασικά πάντως είναι η πολλή και σκληρή δουλειά, το καλό γούστο στις επιλογές των τραγουδιών, των video clips και φυσικά η αρμονική συνεργασία και συνεννόηση μεταξύ μας. Είναι ωραίο που είμαστε διαφορετικές προσωπικότητες γιατί υπάρχει και ποικιλία στις απόψεις κι η μια συμπληρώνει την άλλη. Βέβαια, πάνω απ’ όλα είναι η αγάπη που νιώθουμε για αυτό που κάνουμε. Αυτή μας παρακινεί.
 
Πολυπόθητη γυναίκα, με πηγαίο χάρισμα στην φωνή σου, πως ξεκίνησες την καριέρα σου ως τραγουδίστρια;  
Ευχαριστώ πολύ! Ξεκίνησα απ’ τα 17 μου με το θείο μου, ο οποίος είχε Κουβανέζικο συγκρότημα. Ήταν το «μουσικό» μου σχολείο για περίπου 5 χρόνια. Μετά δούλεψα σε διάφορα μαγαζιά κάνοντας λάτιν ποπ εμφανίσεις και μετά ήρθαν οι… Βασιλιάδες μου!!!!
 
Πως είναι η συνεργασία σας με τον Πάνο Κιάμο;
Η συνεργασία μας με τον Πάνο είναι άψογη. Είναι μία πολύ ωραία εμπειρία και μαθαίνουμε πολλά απ’ τον ίδιο. Έχει πολύ χιούμορ και πολλά να πει μέσα απ’ τη δουλειά του. Μας τιμά ιδιαίτερα που αγκάλιασε το σχήμα μας. όπως κι η επιχείρηση.
 
Αναζητάς την πληρότητα στην οικογενειακή αποκατάσταση; Φαντάζεσαι τον εαυτό σου μαμά;
Πιστεύω ότι μια γυναίκα ολοκληρώνεται όταν κάνει οικογένεια. Είναι στη φύση μας! Έτσι λοιπόν κι εγώ εύχομαι να ζήσω αυτή την όμορφη εμπειρία. Θα νιώθω ευλογημένη κι ολοκληρωμένη, σαν γυναίκα και σαν άνθρωπος.